Kadirli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kadirli Ziraat Odası > Haberler > Çiftçiler Ankara’da buluşuyor

Çiftçiler Ankara’da buluşuyor

“Çiftçilerimizle, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Ankara’da buluşuyoruz”

-Çiftçiler Ankara’da buluşuyor…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Çiftçilerimizle, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Ankara’da buluşuyoruz”

-“Ülkemizin her noktasından, 81 ilinden gelecek onbinlerce çiftçimizin katılımıyla, Pazar günü saat 12’de, Ankara’da Anadolu (Tandoğan) Meydanı’nda olacağız, çiftçimizin taleplerini dile getireceğiz”

-TZOB tarafından düzenlenecek etkinlikte, Mustafa Ceceli ile Sevcan Orhan da konser verecek

 

Ankara – 08.05.2017 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde, çiftçiler olarak Ankara’da bulaşacaklarını bildirerek, “ülkemizin her noktasından, 81 ilinden gelecek onbinlerce çiftçimizin katılımıyla, Pazar günü saat 12’de, Ankara’da Anadolu (Tandoğan) Meydanı’nda olacağız, çiftçimizin taleplerini dile getireceğiz” dedi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Türkiye’nin en çok üyeli meslek örgütü olduğunu, üye sayının 5 milyona yaklaştığını, ülke çapında 766 ilçede Ziraat Odası bulunduğunu, bu odalara bağlı ilçelerle birlikte ülke sathında her noktada hizmet verdiklerini belirtti.

Bu yıl farklı bir 14 Mayıs etkinliği düzenleyeceklerini vurgulayan Bayraktar, “çiftçilerimizle, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Ankara’da buluşuyoruz. Ülkemizin her noktasından, 81 ilinden gelecek onbinlerce çiftçimizin katılımıyla, Pazar günü saat 12’de, Ankara’da Anadolu (Tandoğan) Meydanı’nda olacağız, çiftçimizin taleplerini dile getireceğiz. Bir bayram havasında 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü etkinliği gerçekleştireceğiz” dedi.

TZOB tarafından düzenlenen, geniş kampanyayla duyurulan, bütün çiftçilerin ve halkın davetli olduğu etkinlikte, Mustafa Ceceli ile Sevcan Orhan da birer konser verecek.